TERMENI SI CONDITII

Toate informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Fast Auto Deal SRL si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, Fast Auto Deal SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Fast Auto Deal SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea Fast Auto Deal SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori de scriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris in prealabil al Fast Auto Deal SRL. In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu ori produs.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Fast Auto Deal SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca Fast Auto Deal SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Contactează-ne Scrie-ne pe WhatsApp