FAST AUTO DEAL activeaza pe piata servicilor auto din anul 2011 fiind una dintre primele companii care au adus pe piata romaneasca serviciile de Paintless Dent Repair (PDR) – o tehnica moderna de reparatie a caroseriei ce permite corectarea imperfectiunilor caroseriei fara revopsirea elementelor.

Specificul activitatii PDR consta in indreptarea infundaturilor tablei, cauzate de lovituri cu obiecte dure ce nu deterioreaza chitul sau vopseaua aplicate pe tabla respectiva, tehnica avand ca finalitate remedierea formei tablei si aducerea acesteia la structura si aspectul initiale.

“Am lucrat peste 10 ani in service-uri auto, coordonand ateliere de tinichigerie clasica, timp in care am constatat ca lucrul cel mai important pentru posesorii de masini este sa pastreze cat mai mult vopseaua originala pe masina, iar in cazul unei reparatii sa nu fie <umpluta> cu chit. Iar tehnica PDR este singura care permite ca reparatia sa poata fi facuta astfel incat masina sa nu mai treaca pe la vopsitorie. Se pastreaza astfel vopseaua originala, nu mai apar problemele vopsitoriei clasice precum diferente de nuanta intre elementele caroseriei si se scapa de chit. Iar, poate ceea ce este mai important, costurile pentru reparatie sunt in cele mai multe cazuri aproape la jumatate fata de tinichigeria clasica”, explica Sebastian Lebedencu, managerul Fast Auto Deal.

Compania a investit atat in achizitionarea de scule si echipamente speciale pentru acest tip de reparatie, cat, mai ales, in trainingul tehnicienilor. Prima serie de tehnicieni ai firmei a fost pregatatita la o companie de profil din Germania - Hagel Expert, care este partener Fast Auto Deal in continuare, apoi cursurile au continuat <in house> si cu alti tehnicieni. Astfel, in acest moment, compania poate oferi servicii de Paintless Dent Repair in orice localitate din tara.
Fast Auto Deal are un atelier in Bucuresti, dar dispunde de echipe mobile care se pot deplasa oriunde pentru reparatii mai ample. Spre exemplu, pentru ca acest gen de reparatie se preteaza foarte bine in cazul masinilor avariate de grindina, tehnicienii companiei au reparat cateva mii de masini in tara avand lucrari la Galati, Piata-Neamt, Petrosani, Cluj, Pitesti, Buzau, Oradea etc., in cadrul parteneriatelor pe care societatea le are incheiate cu companiile de asigurari.

Fast Auto Deal se adreseaza tuturor posesorilor de automobile - persoane fizice, companii care detin flote sau societati de leasing, serviciile sale oferind urmatoarele avantaje:
  • Reparatie fara vopsire
  • Mentinerea starii initiale a automobilului
  • Rapiditate - in cele mai multe cazuri reparatia se face in aceeasi zi
  • Economie – costuri mult reduse in acomparatie cu metodele traditionale de tinichigerie.
  • Masina poate fi reparata pe CASCO.

DESPRE TEHNICA PDR

Tehnica a fost creata si implementata de celebrii producatori de automobile de lux - Porsche, Ferrari si Bentley – aceasta permitandu-le sa corecteze micile imperfectiuni ale caroseriei intr-un timp mai scurt si fara sa fie nevoie sa reintroduca elementele la vopsitorie. Au facut acest lucru din considerente economice. S-a observat ca la asamblarea autoturismelor, spre finalul procesului de productie, apareau pe unele componente mici indoituri. Acestea ar fi putut duce la inlocuirea elementului sau chiar la respingerea vehiculului pentru comercializare, ceea ce ar fi intarziat sau chiar ar fi impiedicat livrarea automobilului la standardele producatorului.

Media: http://www.zf.ro/companii/la-41-de-ani-este-propriul-sef-si-face-60-000-de-euro-din-repararea-caroseriilor-auto-11255419

Va invitam sa faceti cunostinta cu ECHIPA!