Intrebari frecvente

Care sunt avantajele reparatiilor fara vopsitorie?

Principalul avantaj al tinichigeriei fara revopsire il reprezinta mentinerea starii initiale a automobilului, fara a pierde garantia vopselei. Tehnica PDR este non distructiva pentru autoturism astfel ca protectia interioara anticoroziva, cat si vopseaua originala raman intacte. Astfel se pastreaza si valoarea masinii. La acesta se adauga:

  • Rapiditate - in cele mai multe cazuri reparatia se face in aceeasi zi
  • Economie – costuri mult reduse in comparatie cu metodele traditionale de tinichigerie.
  • Masina poate fi reparata pe CASCO – suntem agreati de principalii asiguratori

 

Cat costa reparatiile PDR?

Pretul lucrarilor variaza in functie de complexitatea lucrarii (numarul de elemente afectate, numarul si dimensiunea indoiturilor, materialul caroseriei  -  la cele din aluminiu este necesar un volum mai mare de lucru etc.).

Per ansambu, costurile sunt mult reduse in comparatie cu metodele traditionale de tinichigerie.

 

Cat dureaza reparatiile?

Durata lucrarilor variaza in functie de complexitatea lucrarii (numarul de elemente afectate, numarul si dimensiunea indoiturilor, materialul caroseriei  -  la cele din aluminiu este necesar un volum mai mare de lucru etc.).

In cele mai multe cazuri insa, reparatia se face in aceeasi zi.

In cazul masinilor avariate de grindina, reparatia poate dura mai multe zile, in functie de numarul de elemente afectate, dar si de numarul si de dimensiunea indoiturilor.

 

Ce tipuri de infundaturi pot fi reparate cu tehnica PDR?

Putem repara aproape orice tip de infundatura - lovituri din parcare, din caderi de grindina sau de zapada, lovituri din accidente usoare - atat timp cat vopseaua nu are zgarieturi sau fisuri, ori este sarita in totalitate.

 

Cat costa constatarea?

Constatarea si devizul sunt gratuite. Putem oferi un cost estimativ al lucrarilor pe baza unor fotografii, dar pentru acuratete recomandam constatarea la atelier.

 

Reparatiile pot fi decontate de asiguratori?

Tehnica PDR este agreata de companiile de asigurari, si avem incheiate contracte cu societati precum Allianz-Tiriac, Generali sau Groupama. Masina poate fi astfel reparata pe CASCO fara alte formalitati din partea clientului.

 

Trebuie sa fac programare?

Pentru orice lucrare este necesara o programare.

 

Ce automobile se pot repara cu tehnica PDR?

Tinichigeria fara vopsitorie se preteaza oricarui tip de automobile.

 

Se pot face reparatii si daca este afectata vopseaua?

Poti apela la PDR si daca vopseaua este afectata. Procesul se numeste “push to paint”, ceea ce inseamna indreptarea tablei (se exclude astfel chitul), dupa care masina poate fi dusa la o vositorie clasica.

Contactează-ne Scrie-ne pe WhatsApp