POLITICA CONFIDENTIALITATE

Prezenta politica de confidentialitate va ofera detaliile privind colectarea si procesarea datelor personale prin utilizarea site-ului nostru www.fastautodeal.ro, inclusiv orice informatii pe care le puteti oferi prin site-ul nostru. Fast Auto Deal SRL este operator de date si suntem responsabili pentru datele dvs. cu caracter personal.

Datele noastre de contact complete sunt:
Denumirea completa a societatii comerciale: FAST AUTO DEAL SRL
Adresa de e-mail: office@fastautodeal.ro
Adresa postala: Bd. Timisoara, Nr. 104E, Sect. 6, Bucuresti
Daca nu sunteti multumit de orice aspect cum colectam si folosim datele dvs., aveti dreptul de a face reclamatie la ANSPDCP, autoritatea de supraveghere din Romania pentru aspecte privind protectia datelor. Va vom fi recunoscatori daca ne veti contacta pe noi mai intai in cazul in care aveti o reclamatie pentru a incerca sa o rezolvam pentru dvs.
Este foarte important ca informatiile pe care le detinem despre dvs. sa fie corecte si actualizate. Va rugam sa ne anuntati in orice moment modificarile in datele dvs. personale prin e-mail la office@fastautodeal.ro.

CE DATE COLECTAM
Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot identifica o persoana.
Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. astfel:
  • Datele de identitate pot include nume, prenumele, numele de utilizator, functia, data nasterii si sexul.
  • Datele de contact pot include adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail si numerele de telefon.
  • Datele financiare pot include contul bancar si detalii privind cardul de plata.
  • Datele de tranzactionare pot include detalii cu privire la plati intre noi si alte detalii privind achizitiile realizate de dvs.
  • Datele tehnice pot include datele cu care va conectati, adresele de protocol internet, tipul si versiunea de browser, tipuri si versiuni de browser plug-in, setarea fusului orar si locatie, sistem de operare si platforma si alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa acest site.
  • Datele privind profilul pot include numele de utilizator si parola, achizitii sau comenzi, interesele dvs., preferinte, feedback si raspunsuri la analize.
  • Datele de utilizare pot include informatii cum sa folositi pagina noastra web, produsele si serviciile.
  • Datele de marketing si comunicare pot include preferintele dvs. in primirea comunicarilor de marketing de la noi si tertele parti si preferintele dvs. de comunicare.

CUM COLECTAM DATELE CU CARACTER PERSONAL
Colectam datele despre dvs. printr-o varietate de metode inclusiv:
  • Interactiuni directe: Puteti oferi datele prin completarea formularelor de pe site-ul nostru sau prin comunicarea cu noi prin posta, telefon, e-mail sau altfel.
  • Tehnologii sau interactiuni automate: Pe masura ce folositi site-ul nostru, putem sa colectam automat Date tehnice despre echipamentele dvs., actiunile de navigare si modelele de utilizare. Colectam aceste date prin utilizarea de fisiere cookie, server logs si tehnologii similare. Putem de asemenea sa primim Date
  • Surse terte sau disponibile public: Putem primi date cu caracter personal despre dvs. din diverse surse terte si/sau publice
  • Furnizori de analitica tip Google, Facebook, Tawk.to din afara UE;
  • Date de identitate sau de contact din surse disponibile public cum sunt Registrul Comertului cu sediul in UE.
  • Prin intermediul societatilor de asigurari cu care colaboram.

CUM FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal cand se permite din punct de vedere legal. Utilizarile cele mai frecvente ale datelor dvs. cu caracter personal sunt:
  • Cand trebuie sa semnam un contract.
  • Daca este necesar in interesele noastre legitime (sau cele ale unei terte parti) si interesele si drepturile dvs. fundamentale nu depasesc acele interese.
  • Daca trebuie sa respectam o obligatie legala sau statutara.
In general, nu ne bazam pe consimtamant ca un motiv legal pentru prelucrarea datelor personale, altele decat cele cu privire la trimiterea comunicarilor de marketing catre dvs. prin e-mail sau mesaj text. Aveti dreptul de a retrage consimtamantul pentru marketing in orice moment prin trimiterea unui e-mail catre noi la office@fastautodeal.ro
Scopuri pentru procesarea datelor dvs. personale
Putem procesa datele dvs. cu caracter personal din mai multe motive legale, in functie de scopul specific pentru care utilizam datele dvs.
  • Pentru a va inregistra ca si client nou si pentru a procesa si livra comanda dvs., inclusiv gestionarea platilor, onorariilor si taxelor, colectarea si recuperarea sumelor de bani datorate catre noi
  • Pentru a gestiona relatia noastra cu dvs.
  • Pentru administra si proteja afacerea si site-ul nostru (inclusiv depistarea si remedierea defectelor, analiza datelor, testare, mentenanta sistemului, suport, raportarea si gazduirea datelor)
  • Pentru a analiza de date pentru a imbunatati pagina noastra web, produsele/serviciile, marketing, relatiile cu clientii
  • Pentru a va face sugestii si recomandari  despre produsele sau serviciile care va pot interesa
Vom obtine consimtamantul dvs. expres inainte de a distribui datele dvs. cu caracter personal catre orice terta parte in scopuri de marketing.
Ne puteti cere sau puteti cere tertelor parti sa nu mai trimita mesaje de marketing in orice moment prin trimiterea catre noi a unui e-mail la coffice@fastautodeal.ro in orice moment.
Modificarea scopului
Vom utiliza doar datele dvs. cu caracter personal in scopul in care le-am colectat, daca nu consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam din alt motiv si ca motivul este compatibil cu scopul original. Daca doriti sa aflati mai multe despre cum prelucrarea in noul scop este compatibila cu scopul original, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la office@fastautodeal.ro
Daca trebuie sa folosim datele dvs. personale intr-un scop care nu are legatura cu scopul pentru care am colectat datele, va vom notifica si va vom explica motivele legale pentru procesare.
Putem procesa datele dvs. cu caracter personal fara consimtamantul sau informarea dvs. daca acest lucru este necesar sau permis in conformitate cu legea.

DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Este posibil sa distribuim datele dvs. cu caracter personal catre tertele parti insa cerem tuturor tertelor parti carora le transferam datele sa respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa le prelucreze in conformitate cu legea.

RETINEREA DATELOR
Vom retine datele dvs. cu caracter personal daca este necesar pentru a indeplini scopurile in care le-am colectat, inclusiv pentru a indeplini orice cerinta legala, contabila sau de raportare.
Pentru a determina perioada de retinere adecvata pentru datele personale, consideram valoarea, natura, si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul posibil de prejudiciu din utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. cu caracter personal, scopul in care procesam datele dvs. cu caracter personal si daca putem indeplini acele scopuri prin alte mijloace, si cerintele legale aplicabile.
In conformitate cu prevederile legale, trebuie sa pastram informatiile de baza cu privire la clientii nostri (inclusiv date de contact, de identitate, financiare si de tranzactionare) timp de sase ani de la data la care nu mai sunt clienti in scopuri fiscale.

DREPTURILE DVS. LEGALE
In anumite circumstante, aveti anumite drepturi in conformitate cu legile privind protectia datelor cu privire la datele dvs. cu caracter personal. Aceste sunt:
  • DREPTUL LA INFORMARE - dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal
  • DREPTUL DE ACCES LA DATE - dreptul de a obtine de la operatorul de date confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre acesta
  • DREPTUL LA RECTIFICARE - dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete
  • DREPTUL LA STERGEREA DATELOR ("DREPTUL DE A FI UITAT") - dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal
  • DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII - dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora
  • DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR - dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale
  • DREPTUL LA OPOZITIE - dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale
  • DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE - dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa, persoanele vizate
  • DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTITIEI SAU AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL - dreptul de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.

LINK-URI LA TERTE PARTI
Acest site poate include link-uri la site-uri terte, plug-ins si aplicatii. Apasand pe aceste link-uri sau permitand aceste conexiuni tertele parti au voie sa colecteze sau sa distribuie date despre dvs. Nu controlam aceste site-uri ale tertilor si nu suntem responsabili pentru declaratiile de confidentialitate. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi nota de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.